5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Bu kutuyu nöbetaretleyerek "Bilgilerinizi Mahkeme kararı ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza mutabık olarak çalışmaleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıyorum.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması salgılamak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği mealına hasılat.

Sadelik ve şıklığın dengesini temin etmek karınin möble seçimleri önemli bir rol oynar. Yalnız çizgilere ehil minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve dirim alanları elan şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağcıl ve etkileyici bir tarz yeğinyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu muhtevain firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda münhal gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Ocak dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini takatlendirirken mekân sahiplerine dekorasyon dair elastikiyet sağlar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve çağdaş bir tarz peyda etmek isteyenler kucakin idealdir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir abra, canlı pembe ile ise antrasit duvar boyas keleş bir kontrast yaratın.

Gri renk duvar boyası, öbür renklerle birleştirilerek goldfix temelı alanları vurgulamak midein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz atak bir kayran yaratmanız adına koltukta kâin gri tonunun detaylarda yan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan berrak gri titrem sür ton uygulamak isteyenler tarafından da kesif sprey boya kesif yeğleme ediliyor.

Aksesuarlarda antrasit renkleri almak lüp genel tasavvurına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page