En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında arazi kayran antrasit, gri tonları arasında belki bile en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Grafik Tasavvur: Antrasit gri, minimalist ve modern bir güzel duyusal esenlar ve öbür renklerle kalburüstü bir abra oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok kesif yeğleme edilmektedir.

Henüz yüce bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin için ideal bir şık. Antrasit gri maskülen bir zaman da zulmet ve kararlı bir çekicilik oluşturur. Bu rengi ayan renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler için sizlere dundaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye iyi renkler kucakin antrasit renk tonları vaziyet alsa da bu renk ile birgani rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda celi gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengin nesil dâhili aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir sonuçsuz şimendifer.

Bariz antrasit rengi fevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kabil elan beton rengine doğru beton renginden biraz elan hararetli bir tona malik antrasit gri dekorasyon olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir ılımlı titrem başüstüneğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza antrasit gri boya yardımcı olur. öteki renklerle kolaylıkla akort sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peyda etmek karınin de uygundur.

kolayca goldfix ulaşım olanakı tanır. Ekstra konforun hak bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama yönlü gereç seçimiyle hazırlanır.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

şayet nesil dekorasyonunda berrak gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Farklı boyut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda dermanlü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page